De Black Friday Korting duurt nog

Online Coachingsessie - Van Snaaien naar Stilte

De drang om te snaaien kan ontzettend dwangmatig voelen, toch?
Als jij dat herkent, dan is de online coachingsessie – Van Snaaien naar Stilte – voor jou!

Soms voelt het net alsof je een junkie bent, op zoek naar een fix.

Vanuit dat dwangmatige gevoel doe je soms dingen waarvan je weet: Dit is écht niet oké…. 

⇒ MAAR DE DRANG OM TE SNAAIEN IS ZO STERK DAT JE STEEDS DOORSLAAT!

Thuis werd ik altijd “The Finisher” genoemd, omdat ik altijd degene was die al het lekkers op at, zodat de rest van de familie misgreep.

Ik wilde altijd gezond eten, dus voor mezelf kocht ik nooit iets lekkers. Als ik dan dat dwangmatige gevoel om te snaaien had dan at ik altijd de lekkere dingen op die ik voor de rest van de familie had gekocht.

“Waar zijn de pepernoten gebleven?” of “Wie heeft de chocola opgegeten?” waren vragen waardoor ik me elke keer weer ongelooflijk voor mezelf schaamde.

Misschien heb jij ook van dat soort momenten…

  • Dat je stiekem staat te snoepen in de keuken, zodat anderen niet weten hoeveel je eet?
  • Dat je dingen opeet die eigenlijk niet voor jou bedoeld zijn, waardoor anderen misgrijpen?
  • Dat de vingers naar jou wijzen als al het lekkers op is (en je misschien ook wel “The Finisher” wordt genoemd?)

Nadat je hebt gesnaaid heb je spijt, baal je van jezelf, en misschien voel je soms wel zelfhaat.

Het voelt zo k.u.t. en wat je ook probeert, het lukt maar niet om dit patroon te doorbrengen.

Als jij dat herkent, dan is de online coachingsessie – Van Snaaien naar Stilte – voor jou!

Tijdens de 2,5 uur durende online coachingsessie neem ik je mee op een reis naar de rust in jezelf.

Ik laat je voelen hoe het voelt om niet meer te hoeven vechten, om in verbinding te komen met je innerlijke kracht, om uit je hoofd naar je gevoel te gaan.

Tijdens deze online coachingsessie leer je…

  • Een ‘Oh my gosh’ oefening waarbij je gaat ontdekken hoe bizar veel gedachten ervoor kunnen zorgen dat je doorslaat. 
  • Welk onbewust patroon er bij jou voor heeft gezorgd dat je drang om te snaaien over de jaren steeds erger wordt (dit is een ‘WTF-moment’).
  • Wat je elke dag kunt doen om de stilte in jezelf op te zoeken, zodat je een ‘beschermlaag’ creëert tegen je obsessieve gedachten.

Wat anderen zeggen:

“Dit het beste is wat ik op het gebied van zelfontwikkeling heb gedaan. Ik gun het iedereen die qua eetbuien aan het ‘struggelen’ is om aan deze dag deel te nemen.” Marijke

“Op deze dag voelde ik echt dat het zaadje geplant is. Ik was niet meer “in mijn hoofd” bezig maar het kwam echt diep “binnen”. Ik heb mijn gevoel gevolgd en ben meerdere keren uit mijn comfortzone gestapt. Ik heb echt iets overwonnen! Dit kwam omdat Rose en haar team een fijne, veilige omgeving bood waarin alles er mocht zijn.” Rita

” Super toffe sessie. Vanaf het 1e moment een veilige sfeer waarin alles gedeeld kon worden. Veel geleerd en geëindigd met nieuwe inzichten en tools om mee aan de slag te gaan. Blij dat ik heb meegedaan, het was echt een waardevolle dag!” Lin

“De oefening waarbij ik zelf kon ervaren hoe je een gevoel los kan laten en de lading die erbij zit. Hier liep ik vroeger voor weg door te gaan eten.” Lilian

Je krijgt direct toegang tot de opname van deze 2,5 uur durende sessie in je leeromgeving, en je wordt uitgenodigd voor de live zoomsessie die ik meerdere keren per jaar geef.


“Dit het beste is wat ik op het gebied van zelfontwikkeling heb gedaan. Ik gun het iedereen die qua eetbuien aan het ‘struggelen’ is om aan deze dag deel te nemen.”

Marijke

“Ik heb echt iets overwonnen! Dit kwam omdat Rose en haar team een fijne, veilige omgeving bood waarin alles er mocht zijn.”

Rita

”Veel geleerd en geëindigd met nieuwe inzichten en tools om mee aan de slag te gaan. Blij dat ik heb meegedaan, het was echt een waardevolle dag!”

Lin

“De oefening waarbij ik zelf kon ervaren hoe je een gevoel los kan laten en de lading die erbij zit. Hier liep ik vroeger voor weg door te gaan eten.”

Lilian