De november korting loopt nog....

Masterclass - Stop Eetbuien

Ben je 100 keer op dieet geweest, maar krijg je steeds last van snaaibuien?
Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken!

In de Masterclass - Stop Eetbuien - leer ik je wat er precies gebeurt in je brein en met je hormonen waardoor je steeds doorslaat, en ik leg je uit hoe jij op een wetenschappelijke manier je eetbuien kunt stoppen.

Herken jij dit?

  1. Ben je al honderden keren ‘morgen’ op dieet gegaan en word je helemaal gestoord van je continue snaaibuien?
  2. Is elk eetmoment dat je hebt stressvol omdat je moet kiezen tussen wat ‘goed’ en wat ‘slecht’ is en ben je de hele dag met eten bezig? 
  3. Kun je niet eens één koekje eten (zelfs als je weet dat het wel mag) zonder volledig door te slaan en de hele voorraadkast leeg te vreten?

Laat mij je dan helpen!

Je hebt al zo vaak geprobeerd om je eten onder controle te krijgen, maar je valt steeds terug in je oude eetpatroon.

Ik weet heel goed hoe frustrerend dat is!

Ik heb jarenlang het ene na het andere dieet gevolgd, maar wat ik ook deed, ik bleef last houden van eetbuien. Uiteindelijk ben ik psychologie gaan studeren en heb ik me na mijn masters gespecialiseerd in eetbuien, suikerverslaving en emotie-eten.

En... ik heb ontdekt dat het overwinnen van je eetbuien helemaal niet moeilijk is, als je het op een wetenschappelijke manier aanpakt!!

Ik ben nu al jaren eetbui vrij, en met mijn Eetbui Vrij Leven Formule heb ik meer dan 10.000 vrouwen geleerd hoe ze eetbui vrij kunnen leven.

Laat mij je helpen om deze keer ook blijvend te veranderen.

Wat heb je nodig om je eetbuien te stoppen?

Toch niet weer een nieuw dieet hè? Nee!

Volgens mij hoef ik jou niets te leren over voeding, toch? Ik weet precies wat goed en slecht is voor mijn lijf, en jij volgens mij ook. Ik kan me voorstellen dat jij zo veel weet van gezond eten dat je er zelf een boek over kunt schrijven.

Hoe gaat deze Masterclass je dan helpen? 

Wat jij nodig hebt, is een nieuwe strategie. Wat je nodig hebt, is een wetenschappelijke methode zodat jij met kennis en inzicht de oorzaak van je eetbuien kunt aanpakken. En die kennis, die geef ik je tijdens deze Masterclass.

Na aanmelding ontdek je direct:

  • Wat de wetenschappelijke oorzaak van eetbuien, emotie-eten en suikerverslaving is.
  • Wat de onbekende fout is die 99% van de emotie-eters maakt (en waarom die fout ervoor zorgt dat je keer op keer faalt). 
  • Waarom je tot nu toe geen enkel dieet hebt kunnen volhouden (en wat ervoor nodig is om een gezond eetpatroon te creëren).
  • Hoe het komt dat mijn cliënten vanaf dag 1 al verschil merken.
  • Welk gedeelte van je brein ervoor zou kunnen zorgen dat je geen eetbuien meer hebt (en welk gedeelte van je brein júíst voor eetbuien zorgt).
  • Waarom suikerverslaving écht bestaat (en welke mensen een suikerverslaving kunnen ontwikkelen)
  • Hoe de Formule voor Eetbui Vrij Leven jou kan helpen om je eetbuien te stoppen.

Mooi mens, ik heb meer dan 20 jaar last gehad van eetbuien, en ik weet hoe k.u.t. dat is.

Daarom ga ik je tijdens deze masterclass geen domme tips geven over 'een tomaatje eten als je trek hebt' omdat wij allebei weten dat een tomaatje nooit het verlangen naar een eetbui gaat stillen.

In plaats daarvan geef ik je wetenschappelijke strategieën die bewezen resultaat opleveren, en ga ik je dingen leren waarvan je niet eens wist dat je ze moet weten als je van je eetbuien af wilt komen.


Deze masterclass is voor jou als jij:

𝐌𝐨𝐞 𝐛𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐞 𝐠𝐞𝐯𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐭𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐭𝐞𝐧... en het lastig vindt om de controle los te laten, omdat je denkt dat je dan doorslaat en alle kilo’s eraan vliegen.

𝐍𝐢𝐞𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐞𝐠𝐞𝐥 𝐤𝐮𝐧𝐭 𝐤𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐣𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐚𝐟 𝐭𝐞 𝐤𝐫𝐚𝐤𝐞𝐧... en continu vindt dat je meer moet afvallen. 

𝐉𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐞𝐞𝐭𝐠𝐞𝐝𝐫𝐚𝐠.... en je teleurgesteld bent in jezelf omdat je heel goed weet wat goed voor je is, maar je toch steeds weer voor ongezonde dingen gaat.

𝐀𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐬𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬 𝐮𝐢𝐭𝐬𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐭𝐨𝐭 𝐣𝐞 𝐝𝐮𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐧𝐭.... omdat je denkt dat mensen over je zullen oordelen als je niet het juiste gewicht hebt.

𝐁𝐞𝐡𝐨𝐞𝐟𝐭𝐞 𝐡𝐞𝐛𝐭 𝐚𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐨𝐤 𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐮𝐫... en jij het creëren van een Eetbui Vrij Leven de belangrijkste prioriteit van je leven wilt maken. 


Dit is wat anderen zeggen:

"Na jaren strijden tegen de kilo's begrijp ik eindelijk waarom al die diëten niet helpen" Blackgirl

"Jeetje Rose, was ik je maar veel eerder in mijn leven tegengekomen, dan had ik niet 40 jaar lang gejojood. Het is zo fijn om nu eindelijk te begrijpen waarom het me maar steeds niet lukt om af te vallen!" Joy

"Je leert de onderliggende oorzaak kennen en begrijpt waarom je een eetbui hebt. Aanrader!" Marlies

"Eindelijk een psycholoog die ervaringsdeskundig is. Dat merk je aan al haar opmerkingen en vragen. Ze heeft mij echt geraakt. En mij laten voelen hoe ik van mijn eetbuien af kan komen. Wanneer ook jij een emotie-eter bent, investeer in jezelf en volgt ook deze masterclass. Voor mij begint vandaag al mijn nieuwe leven. Een leven waarin niet alles om voeding draait. Dank je wel Rose." Erna

Je krijgt meteen toegang tot de masterclass zodat je direct aan de slag kunt. De hele sessie duurt 2,5 uur, en ik heb de sessie verdeeld over 5 video's met praktische oefeningen zodat je alles wat je leert direct kunt toepassen. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de eerstvolgende live workshop (deze wordt meerdere keren per jaar gegeven). Je hebt 12 maanden toegang tot de masterclass.