Eetbui Vrij Leven Bootcamp

Heb jij al 100 keer tegen jezelf gezegd: "Vanaf morgen ga ik รฉcht goed voor mezelf zorgen!" om daarna weer de hele voorraadkast te plunderen?
Dan ga je de Eetbui Vrij Leven Bootcamp mind-blowing vinden.

Het creรซren van een eetbui vrij leven is ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐—บ๐—ฝ๐˜† ๐—ฟ๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ, zoals ze dat in het Engels zo mooi zeggen - een hobbelig pad. 

โžพ Er zijn momenten ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐˜๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜, en dat je aan jezelf belooft dat je nu echt van je snaaibuien af bent.... 

โžพ en er zijn momenten dat je dag na dag het gevoel hebt dat je de controle kwijt bent, ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐—ป๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ๐˜ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฎ ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—ณ๐˜. 


Het doel van de Bootcamp is jou te helpen met het navigeren op dat pad:

โžพ Je meer bewust te maken van je gedachten, overtuigingen en je innerlijke criticus, 

โžพ om je te helpen je gevoel van eigenwaarde en zelfliefde te versterken en meer van je lichaam te gaan houden.

Het maakt niet uit of je al andere Eetbui Vrij Leven programma's hebt gevolg, of dat jij net je eerste stappen zet in het doorbreken van je vreet-dieetpatroon, de Bootcamp helpt je effectief en op een wetenschappelijke manier aan de slag te gaan met het helen van je fucked-up relatie met eten.

Dit programma is niet het zoveelste dieet, maar een handleiding waarmee je aan de slag gaat met wetenschappelijke methodes. 

De stappen die je gaat zetten zijn gebaseerd op de Eetbui Vrij Leven Formule uit het boek 'Het Geheim van Eetbui Vrij Leven'. Die formule toont aan dat ongecontroleerd snoepen wordt veroorzaakt door 3 verschillende factoren:

โ‘  Je manier van denken 

โ‘ก Het dempen van je emoties

โ‘ข Een disbalans in de je hormonen 


Wil je stoppen met ongecontroleerd snoepen, dan is het essentieel dat je aan al die 3 factoren gaat werken.... en dat is precies wat we tijdens de Bootamp gaan doen. 

De drastische en soms radicale veranderingen die je gaat creรซren in dit programma, zijn gebaseerd op wetenschappelijke technieken uit de ...

โžพ psychologie; 

โžพ cognitieve gedragstherapie;

โžพ neurobiologie;

โžพ en mindfulness;

...gecombineerd met een grote dosis zelfliefde en een vleugje spiritualiteit. 

Al deze disciplines zijn samengevoegd tot een progressief en overzichtelijk herstelprogramma, dat jou leert wat de belangrijkste dingen zijn die jij in je leven en in je gedrag kunt veranderen, om je snaaibuien onder controle te krijgen. 

Om daar op een doelgerichte manier mee aan de slag te gaan heb ik een handleiding gecreรซerd die bestaat uit 6 stappen. 

Stap 1 - Verander je dieetmentaliteit

Stap 2 - Verbeter de werking van je brein  

Stap 3 - Leer omgaan met pijnlijke emoties

Stap 4 - Creรซer een positief zelfbeeld

Stap 5 - Zorg goed voor je lichaam

Stap 6 - Maak verbinding met je innerlijke kracht


Je doet mee aan dit programma omdat weet je dat je een fundamentele shift moet maken in de manier waarop jij probeert je snaaien onder controle te krijgen. 

Misschien ken je het gezegde wel:

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan zul je krijgen wat je altijd hebt gehad." 


Je oude patroon van streng zijn voor jezelf en heel hard je best doen om gezond te leven werkt niet, mooi mens. 

De enige weg naar eetbui vrij leven is het pad van zelfliefde!

Stop met het volgen van het ene na het andere dieet. Stop met het afwijzen en afkeuren van wie je nu bent en hoe je er nu uitziet. 

Ik geloof dat jij prachtig bent, precies zoals je nu bent, en ik wens voor jou dat jij dat ook mag gaan voelen. 

Ik wil je uitnodigen om te gaan focussen op het helen van jouw relatie met jezelf en je lichaam.

Hoe je dat doet, dat leer ik je in de Eetbui Vrij Leven Bootcamp. 

Als je meedoet krijg je direct toegang tot:

โ‡’ 12 coachingvideo's waarin ik je leer hoe jij Eetbui Vrij kunt leven.

โ‡’ 36 Journal vragen die helpen om inzicht te krijgen in de manier waarop jij jezelf saboteert.

en...

โ‡’ Overzichtelijk e-boek dat je helpt om je gedachten op een rijtje te zetten. waarin je al je vragen kunt stellen.


โ€œWat een mega waardevol programma is dit. Eindelijk iemand gevonden die exact weet wat er bij mij speeltโ€ฆ Super dankbaar dat ik Rose tegen ben gekomen. Ik raad het echt aan indien je net als ik al jaren met eetbuien kampt.โ€

Vera

Wauw wat een super compleet programma, met zoveel inzichten. Hoe je brein werkt en welke stapjes je kunt maken. Elke Les is goed opgebouwd, waarin je de vragen kan beantwoorden in een mooi boekje. Echt een super programma. Heel erg dank Rose. Lieve groet Ruth

Ruth

Het liefst wil ik hier een review schrijven van 3 a-4tjes met alle inzichten die ik heb opgedaan en de weg die ik heb afgelegd. Geen stress meer omdat ik moet afvallen, er hoeven geen kcal meer worden geteld, ik leg mezelf geen strafsport meer op maar ik hou van mezelf om wie ik ben en niet om wat ik weeg. Lieve rose dank je wel voor alle inzichten en alles wat je mij hebt geleerd deze afgelopen periode!

Heleen

Hallo Rose, Bedankt voor deze leerzame, maar vooral ook leuke bootcamp! Wie had gedacht dat werken aan je eetbuien leuk kon zijn!!!! Ik had nooit verwacht dat ik hier zo veel van zou leren, zoveel inzichten zou krijgen in mijzelf en in mijn eetpatroon.

Rafaela