Alles dat je nodig hebt om je vreet-dieetpatroon te Quick-Fixen

Wil jij effectief en op een wetenschappelijke manier aan de slag met het helen van je fucked-up relatie met eten? Schrijf je dan nu voor de Bootcamp!

Ruth

Wauw wat een super compleet programma, met zoveel inzichten. Hoe je brein werkt en welke stapjes je kunt maken. Elke Les is goed opgebouwd, waarin je de vragen kan beantwoorden in een mooi boekje. Echt een super programma. Heel erg dank Rose. Lieve groet Ruth

Heleen

Het liefst wil ik hier een review schrijven van 3 a-4tjes met alle inzichten die ik heb opgedaan en de weg die ik heb afgelegd. Geen stress meer omdat ik moet afvallen, er hoeven geen kcal meer worden geteld, ik leg mezelf geen strafsport meer op maar ik hou van mezelf om wie ik ben en niet om wat ik weeg. Lieve rose dank je wel voor alle inzichten en alles wat je mij hebt geleerd deze afgelopen periode!

Rafaela

Hallo Rose, Bedankt voor deze leerzame, maar vooral ook leuke bootcamp! Wie had gedacht dat werken aan je eetbuien leuk kon zijn!!!! Ik had nooit verwacht dat ik hier zo veel van zou leren, zoveel inzichten zou krijgen in mijzelf en in mijn eetpatroon.