Anti-Eetbui Shake Bulkpot

Inhoud: 90 porties – 2250 gram

Op zoek naar een Quick-fix die je van je eetbuien af helpt? Die bestaat niet!

Maar de Anti-Eetbui Shake komt wel erg dichtbij.

Wat doet de shake?

  • Vermindert je cravings - Deze unieke mix van aminozuren, vitamines, mineralen, specerijen en probiotica ondersteunt je lichaam in de aanmaak van de neurotransmitters die je nodig hebt om je cravings te voorkomen.
  • Verbetering van je stemming en je wilskracht - De aminozuren die uit de plantaardige proteïne komen zijn cruciaal voor de aanmaak van serotonine en dopamine. Dit zijn stoffen die van invloed zijn op je stemming en je wilskracht.
  • Ondersteunt de werking van je darmen - Je darmen zijn cruciaal voor de opname van voedingsstoffen. De toegevoegde probiotica, vezels en specerijen ondersteunen je darmen bij een gezonde stofwisseling.
  • Energie zonder suiker - Boordevol plantaardige proteïne die zorgt voor een langdurig vol gevoel. Op smaak gebracht met natuurlijke specerijen, zonder toegevoegde suikers.

Waarom werkt de Anti-Eetbui Shake? 

Jij voelt je ook fitter en vitaler als je een periode gezond hebt gegeten, toch? 

Dit komt doordat voeding meer doet dan alleen calorieën leveren, voeding beïnvloed de chemische processen in je lichaam.

Er zijn een tal van stoffen in je lijf en je brein die je gedrag beïnvloeden. Deze stoffen heten hormonen en neurotransmitters. De de invloed hiervan op je gedrag merk je bijvoorbeeld bij je menstruatie, als de verandering in je hormoonhuishouding ervoor zorgt dat je je anders voelt en anders gedraagt.

Wat je eet beïnvloed de werking van je hormonen en neurotransmitters. 

Voel je je soms net een junkie? Groot kans dat dit komt, doordat de chemie in je brein niet optimaal is.

De Anti-Eetbui Shake bevat belangrijke aminozuren die cruciaal zijn voor de optimale werking van de chemische processen in je lijf. Zelf merk ik dat het drinken van 2 tot 3 shakes per dag mij helpt in het voorkomen van eetbuien en het hoog houden van mijn energie. 

Zelf neem ik 3 porties per dag, en dan gaat het snel. Daarom heb ik een bulkpot laten maken, zodat ik voldoende heb om een maand mee vooruit te kunnen.

Anti-Eetbui Shake – bulk pot 

Inhoud: 90 porties (2250 gram) | Smaak: Chai 

 Een unieke mix van plantaardige voedingsstoffen die bijdraagt aan een gezonde mindset, stofwisseling en immuunsysteem. 

  • VERMINDERT CRAVINGS
  • VEGANISTISCH
  • MAKKELIJK VERTEERBAAR
  • DUURZAME ENERGIE
  • VERSTERKT JE IMMUUNSYSTEEM
  • NATUURLIJKE SMAAK- EN ZOETSTOFFEN

Wat mensen zeggen over de shake:

"Dag Rose, Ik lijk erg veel te hebben aan je Anti-Eetbui Shake! Na weken heb ik nog geen eetbui gehad.

Het lijkt te helpen voor het voorkomen van eetbuien (HOE GEWELDIG IS DAT, IK BEN ZO BLIJ) maar ook gezondheid, want ik lijk veel minder moe. Ook dat je adviseert dit NAAST je gewone eten te nemen. Heel goed, niet in plaats van. Dus Rose, dit wilde ik toch even met je delen." Monique

~ ~ ~

"De shake is een heerlijke aanvulling op mijn eetpatroon. Ik heb hem een poos niet gebruikt want...vergeten.

Sinds een week of 2 neem ik hem weer dagelijks en ik ben zó blij. Geen behoefte meer aan snaaien, meer energie, blijer en zelfs mijn cyclus reageert er goed op - minder moody. Het is de investering zó waard. Twijfel je? Gewoon doen." Lydia

~ ~ ~

"De smaak is verrassend lekker, niet wat ik gewend was van alle andere shakes die ik al had geprobeerd. En deze vult ook nog eens! Ik ben er helemaal blij mee. Ik neem hem 2x per dag." Sabrina